Service en onderhoud

Wist je al dat met goed en tijdig onderhoud een hoop reparaties voorkomen kunnen worden? Daarnaast wordt de rijcomfort verbeterd door onderhoud en is het belangrijk voor jouw veiligheid. Van een kleine onderhoudsbeurt tot merkonderhoud, Ronalds Car Care is het juiste adres!

Wat de onderhoudskosten zullen zijn is afhankelijk van het type auto waarin je rijdt en wat het geboortejaar van uw auto is. Neem contact met ons op voordat je bij ons langskomt, dan weet je van te voren wat je te wachten staat. We hebben voldoende bekwame en gecertificeerde monteurs voor je klaar staan en vragen hiervoor een scherp en eerlijk tarief.

Kleine onderhoudsbeurt
Met een kleine beurt controleren we de auto op meer dan 25 onderdelen waaronder de verlichting, banden, remblokken en het uitlaatsysteem. Daarnaast verversen we ook nog eens de olie en ruitenvloeistof. Door regelmatig een kleine beurt uit te laten voeren voorkom je nare verassingen!

Grote onderhoudsbeurt
Met een grote beurt controleren we de auto op meer dan 90 onderdelen waaronder de punten die bij de kleine beurt ook ter sprake kwamen. Als klap op de vuurpijl vervangen we ook nog eens de filters en bougies! Deze grote beurt geeft een compleet technisch beeld van jouw auto weer en kan je er weer geruime tijd tegenaan. Tevens is deze grote beurt een goede controle voordat de auto een APK keuring moet ondergaan.

Merkonderhoud
We hebben ruime ervaring met alle soorten auto’s en merken. Even goed dan wel beter dan de autodealer maar dan voor een scherpere en eerlijkere prijs. Bovendien behoud je gewoon de fabrieksgarantie!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan hier contact op.